STRATO PRIVATE DINING

PRIVATEDINING_FOOD1.jpg
PRIVATEDINING_FOOD2.jpg

Sinds de opening van ons nieuw kantoor te Antwerpen kregen we meer en meer de vraag of ons kantoor niet te huur was voor private diners voor o.a. business meetings. Daarom hebben we besloten om van start te gaan met onze Strato Private Dining. Een kans om mensen te laten kennismaken met de unieke objecten van Strato en deze op een functionele wijze te ontdekken.

Op 10 maart hebben we onze try-out gehad. Niets zo beter als de eerlijke, ongezouten mening van je vrienden. En ze hebben het allen goedgekeurd om onze Strato Private Dining te lanceren. Hierbij wil ik jullie het concept van de dining uitleggen.

Onze Private Dining leent zich uitstekend voor bestuursvergaderingen, om te netwerken, voor wijnproeverijen, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Kortom, elk excuus is goed voor een diner in een leuke private sfeer. En bij twijfels of je het wel verantwoord vindt als er nog mensen moeten rijden nadien, kunnen er kamers geboekt worden in de unieke Bed & Breakfast die deel uitmaakt van hetzelfde gebouw. Lucy In The Sky heeft mooie kamers met privaat terras. Let wel op, er zijn trappen dus volledige veiligheid is daarbij niet gegarandeerd.

Door onze volledig uitgeruste keuken is bijna alles mogelijk. Er is een inductiekookplaat van Wolf, hogedruk stoomoven van Miele, oven van Atag en een wijnkoeler met humidor van Subzero. Dit maakt dat ook de toestellen getest kunnen worden voor als iemand plannen heeft voor het renoveren van zijn/haar keuken.

U kan kiezen of u zelf een chef wenst mee te nemen of dat u een menu kiest van een door ons voorziene chef. Als u het eten aan ons overlaat dan zorgen we voor enkele menu’s waaruit u kan kiezen. Dat kan gaan van Japans eten, klassieke keuken of een foodsharing concept.

Dat laatste kan wel eens gemakkelijk zijn bij bestuursvergaderingen waarbij er vaak presentaties gehouden worden.  

De overige faciliteiten die wij kunnen aanbieden zijn een geluidsinstallatie van Bang & Olufson en een tv scherm waarop presentaties en dergelijke afgespeeld kunnen worden. Na afloop van de presentatie mag er van ons ook gerust een potje voetbal of andere sport getoond worden. Voor de collega die net die dag een beetje verstrooid is en de papieren presentatie vergeten is op kantoor, kan deze bij ons ter plaatse nog afdrukken, we have your back!

Vind je het nog niet privaat genoeg, dan hebben wij ook hier een oplossing voor. Onze grote glasgevel is voorzien van raamdecoratie die gesloten kan worden. Maar ook helemaal open is een optie want onze grote glasgevel kan volledig open geschoven worden, heel fijn op zomerse dagen om zo toch een beetje van het mooie weer te genieten. En dat allemaal in hartje Antwerpen, een bruisende stad als zeg ik het zelf.

Nu heb ik al veel gesproken over de faciliteiten maar voor hoeveel personen kan dit alles nu? Wij bieden dit alles aan vanaf 6 personen en met een maximum van 14 personen.

Tip voor de vrouwen: boek een Private Dining bij ons, voor welke gelegenheid ook, en zo kan je een subtiele hint nalaten bij je partner dat je een nieuwe keuken wil. Twee vliegen in één klap, toch?

Via volgende link kan je alles kort en bondig bekijken met alle prijzen.

www.ia-interiorarchitects.com/strato-private-dining

 

THANKS TO OUR LOVELY FRIENDS FOR MAKING THIS NIGHT POSSIBLE.
Toon, Andrea, Axel, Gans, Do, Bram, Pat, Catherine, Kia

PRIVATEDINING_SFEER2.jpg
“Wine is bottled poetry.”
— Robert Louis Stevenson